П`ятниця, 29.03.2024, 17:25 
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЩІВСЬКОЇ РДА 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Травень » 8 » Четвертий чемпіонат Донбасу з КРОКСу
11:10
Четвертий чемпіонат Донбасу з КРОКСу


     З 3 по 5 квітня 2013 року в м.Словянську Донецької області пройшов IV відкритий чемпіонат Донбасу з інтелектуально-розвиваючих ігор КРОКС, який прийняв команди Словянська, Харцизка, Зугресу, а також гості з Західної України – учні Мельнице-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт.Мельниця-Подільська, Борщівського району, Тернопільської області. В програму чемпіонату входили змагання командної та особистої першості з КРОКСу. У фінальній частині чемпіонату взяло участь 8 кращих команд Донецької області та команда «Подільські перці» Мельнице-Подільського шкільного осередку ВДТО КРОКС. Першими змагалися учасники особистої першості. За результатами «малої купи» лідерство серед хлопців захопив Михайло Сторожук з команди «Подільські перці» Також першими фіналістами після 1-го чвертьфіналу стала команда «Подільські перці» з Мельниці-Подільської в складі: Сторожука Михайла(капітан), Горбулінського Ярослава, Кіф’яка Володимира, Дем’ян Аліни, Чопик Інесси, Ткачика Тараса Підгірняка Ігора. Слід відзначити, що члени команди «Подільські перці» – наймолодші учасники чемпіонату. За результатами фінальних ігор в особистій першості Сторожук Михайло посів ІІ місце, а в командній першості  «Подільські перці» - зайняли четверте місце. Перемогу святкували господарі змагань.

Наступне випробовування молодої команди «Подільські перці» -  7-ий чемпіонат Галичини з інтелектуально–розвиваючих ігор КРОС імені Юрія Беркити, який буде проводитись 9-11 травня 2013 року в м.Тернопіль.

Чемпіонат Донбасу 2013  надовго запамятається і культурною програмою. Це екскурсії на «Донбас Арену» в м,Донецьку та Свято-Успенську Святогірську Лавру, розташовану на високому крейдяному правому березі Сіверського Дінця, у якій зберігаються мощі преподобного Іоанна затворника Святогірского. Крім наземних будівель, музею,  ми відвідали крейдяні печери.

Але все це було б не можливим без спонсорської підтримки: Балафіна Ігоря Євгенійовича – генерального директора українсько-німецької фірми «Кнауф-Гіпс-Скала» м.Борщів, Кельнера Володимира Богдановича – директора торгової групи «АРС – кераміка» м.Тернопіль, Марковського Олексія Григоровича – директора приватного підприємства «Алексбуд» м.Галич, Верхоли Ярослава Івановича - голови Борщівської райдержадміністрації, Шмигельського Василя Михайловича – директора ТОВ «Борщівське АТП-16138», які підтримують інтелектуально та фізично обдарованих дітей нашого осередку.

 

Голик Іван Петрович,
Голова Мельнице-Подільського
                                             шкільного осередку ВДТО КРОКС
Переглядів: 1440 | Додав: Kas_Vol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Новини освіти
Тернопільщина
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Карта відвідування

Copyright MyCorp © 2024