П`ятниця, 19.04.2024, 04:15 
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЩІВСЬКОЇ РДА 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 12 » Мій незабутній відпочинок
10:02
Мій незабутній відпочинок

На зимових канікулах на пропозицію Тернопільського обласного комунального  відділення МАН України  я побував на відпочинку у Литві. Цю незабутню подорож організував національний центр «Мала академія наук України» та інститут екології, економіки та права за підтримки центру дітей і молоді Литви дітям з України, батьки яких беруть участь в АТО на сході України. Всього нас було 17 учнів, з Тернопільщини я був один.  Усі витрати, пов’язані із перебуванням, проживанням, харчуванням, дорогою, розвагами та екскурсіями взяла на себе литовська сторона.

 

        Із Києва нас проводжав посол Литви в Україні та супроводжували методист із відділу організаційно-масової роботи національного центру «Мала академія наук України» Козленко Ірина Олександрівна та проректор з наукової роботи інституту екології, економіки і права Лісовська Любов Володимирівна.

        Проживали ми у литовських сім’ях, у яких є діти приблизно нашого віку. Хочу сказати, що до нас відносилися з великою любов’ю і турботою – як до своїх рідних дітей. Ми разом із батьками із цих сімей відвідували центр дітей та молоді Литви у Вільнюсі. Для роботи з нами були залучені кращі хокеїсти Литви, які навчили нас кататися на ковзанах. Кращий хореограф Вільнюса вчив нас танцювати хіп-хоп. Багато різних спеціалістів займалися з нами ліпленням з глини, грою на африканських барабанах, їздою на конях, плаванням, також вчили  нас малювати у техніці «графіті».

        Для нас було організовано екскурсії до визначних і найбільш відомих місць Литви. Ми побували у різних музеях, зокрема, у музеї грошей, музеї автомобілів та доріг і краєзнавчому музеї Литви. Також ми відвідали Сейм та побували 13 січня на параді, присвяченому Дню захисника Свободи. Незабутнє враження справили на нас собор святої Анни, центральна площа Вільнюса та інші архітектурні і скульптурні пам’ятки.

       Хочу щиро подякувати за цю поїздку Тернопільському обласному комунальному відділенню МАН України , а також сім'ї Кестаса Пецінліса із Литви, яка оточила мене батьківською турботою і любов»ю.

Слухач Борщівської філії Тернопільського

обласного  відділення МАН

учень 9 класу

Бурдяківської ЗОШ І-ІІ ступенів

Ігор Данчук

Переглядів: 772 | Додав: Kas_Vol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Новини освіти
Тернопільщина
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Карта відвідування

Copyright MyCorp © 2024