П`ятниця, 26.04.2024, 00:11 
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЩІВСЬКОЇ РДА 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 1 » Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Борщівській райдержадміністрації
15:27
Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Борщівській райдержадміністрації

29.01.2016 року начальник відділу освіти райдержадміністрації Р.Красовський  взяв участь у позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Борщівській райдержадміністрації. Йшлося про виділення з районного матеріального резерву пально-мастильних матеріалів філії «Борщівський райавтодор» для проведення запобіжних заходів щодо недопущення виникнення надзвичайної ситуації. Начальник філії «Борщівський райавтодор» Мирон Придруга інформував, що у зв’язку із обмеженим фінансуванням обласне управління не має можливості забезпечити філію «Борщівський райавтодор» необхідною кількістю паливо-мастильних матеріалів. Філія «Борщівський райавтодор» просить виділити 1000 літрів дизпалива та 500 літрів бензину з районного матеріального резерву для проведення робіт по очистці автошляхів району від снігових заметів, проведення посипочних робіт з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій.

З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного характеру, розглянувши звернення філії «Борщівський райавтодор» від 13 січня 2016 року № 5 та від 28 січня 2016 року № 12 щодо відсутності фінансування філії «Борщівський райавтодор» на проведення робіт щодо запобігання та можливої ліквідації надзвичайних ситуацій на дорогах району, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій» вирішили виділити з районного матеріального резерву філії «Борщівський райавтодор» дизельне пальне та бензин та забезпечити цільове використання виділених пально-мастильних матеріалів, за призначенням.

Також обговорили про проведення заходів із запобігання виникненню надзвичайної ситуації, пов’язаної із загрозою масової захворюваності населення, у тому числі дітей, на грип і ГРВІ на території району. В.о. начальника міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Тернопільській області, головний державний санітарний лікар Борщівського та Заліщицького районів Оксана Шетелинець доповіла про результатами щоденного моніторингу захворюваності на грип та ГРВІ. Зокрема: епідемічна ситуація в районі продовжує ускладнюватись і є неблагополучною. За 4-й тиждень року показник захворюваності на грип та ГРВІ становить 157,7 випадків на 10 тис. населення, що у 3,5 рази перевищує епідемічний поріг, в порівнянні з попереднім тижнем відбувся ріст у 4,2 рази (за 3-ій тиждень 37,7 випадків на 10 тис. населення, за 4-ий тиждень 157,7 випадків на 10 тис. населення).

З метою попередження подальшого поширення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, в тому числі грип, локалізації епідемічного процесу та забезпечення стабільного епідемічної ситуації на території району, вирішили:

- припинити навчально-виховний процес з 01.02.2016р. до особливого розпорядження;

- відновлення навчально-виховного процесу відбудеться при зменшенні захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, в тому числі на грип.

- забезпечити проведення санітарно-роз'яснювальної роботи серед учнів, батьків та персоналу з питань попередження зараження гострими респіраторними вірусними інфекціями, в тому числі грипом.

- продовжувати проведення щоденного моніторингу захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції.

Переглядів: 484 | Додав: Kas_Vol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Новини освіти
Тернопільщина
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Пошук
Карта відвідування

Copyright MyCorp © 2024