Неділя, 28.04.2024, 01:26 
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЩІВСЬКОЇ РДА 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 27 » День цивільного захисту
17:27
День цивільного захисту

     24 квітня 2012 року на базі Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум начальників цивільного захисту шкіл району. Семінар розпочався із урочистої лінійки, на якій начальник цивільного захисту школи Бойчук М.І. оголосив тему, мету та план проведення Дня цивільного захисту.

     Після урочистої лінійки відбулася нарада керівного складу та командирів формувань , на якій було оголошено ввідну про  виникнення надзвичайної ситуації та визначено план дій членів штабу та формувань цивільного захисту школи.

    Учасники семінару відвідали  виховний  захід  «Острови небезпеки » в 3,4 класах (класоводи Надорожна О.Р., Дячук І.Р.). та   відкриті  уроки з цивільного захисту.  В 6 класі класний керівник Помазибіда І.З. провела відкритий урок  на тему: «Хай дитина знає кожна – жартувать  з вогнем не можна». У  7 класі (класний керівник Шпирка О.М.) відбувся урок на тему: «Запобігати, уникати, діяти», у 8 класі (класний керівник Наконечна Т.Р.) «Тероризм – проблема номер один у світі», у 9 класі (класний керівник Пакуляк І.Я.) «Людина і натовп», у 10 класі (вчитель основ медичних знань Ковдриш Г.І.) «Рани та поранення як наслідок надзвичайних ситуацій».

         Всі учасники семінару побували на виховному заході «Гіркий спомин Чорнобиля…», який підготували заступник директора з виховної роботи Солтис Л.О. ,  вчитель музики Кадуцький В.М. та вчитель інформатики Шеляк П.Є.

     Чітко діяли всі учасники навчально-виховного процесу за сигналом цивільного захисту «Увага всім!».

      Після екстренної евакуації учнів і працівників школи на шкільному стадіоні працівниками Борщівського РВ ТУМНС було інсценізовано гасіння пожежі, а також начальник караулу ЦЗ майор Липовий Т.В. для всіх присутніх розповів і  продемонстрував   всі наявні засоби, які використовують працівники МНС в різних надзвичайних ситуаціях. Заступник начальника СДП-28 капітан служби ЦЗ Коваль С.П. продемонстрував вибухонебезпечні предмети, які зустрічаються на території району  і наголосив, як потрібно поводитися під час виявлення таких предметів.

     Після цього відбулися змагання юних рятувальників за програмою «Школа безпеки» ( вчитель «Захисту Вітчизни» Жмуд Н.В. та вчитель фізичного виховання Зьомко В.Р.).

     На підсумковій лінійці оголошено наказ начальника цивільного захисту школи про підсумки Дня ЦЗ, активних учасників нагороджено грамотами.  

                                          Патуляк О. М., начальник штабу ЦЗ школи
Переглядів: 2006 | Додав: Kas_Vol | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Новини освіти
Тернопільщина
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Карта відвідування

Copyright MyCorp © 2024