П`ятниця, 03.05.2024, 22:22 
Вітаю Вас Гість | RSS

ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЩІВСЬКОЇ РДА 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 26 » Колегія відділу освіти
10:46
Колегія відділу освіти

20.02.2015 р. відбулося засідання  колегії  відділу освіти Борщівської райдержадміністраці. На колегію були запрошені керівники ЗОШ  І-ІІІ, І-ІІ, І ст., керівники позашкільних закладів.

 На засіданні були розглянуті питання:

1.Про стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з фізичної культури в загальноосвітніх школах району (доповідав І.Р. Качура) 

2. Про  стан  викладання та рівень  навчальних досягнень учнів з математики в загальноосвітніх школах району (доповідав С.І. Онищак)

3. Про   підсумки розгляду звернень  громадян , які надійшли у відділ освіти за 2014 рік та забезпечення виконання Закону України «Про звернення громадян» (доповідала Н.М. Тодорук)

В обговоренні даних питань взяли участь керівники  ЗОШ І-ІІІ, І-ІІ ст.: Пенькало І.Ф., Шпак Я.Т., Жолобанюк О.Д., Кушнір В.О., Григорів Н.М.

               Заслухавши та обговоривши  доповідну записку «Про стан викладання та рівень  навчальних досягнень учнів з фізичної культури в загальноосвітніх школах району », колегія відділу освіти

У  Х  В  Л  Ю  Є:

1. Доповідну записку «Про стан викладання та рівень  навчальних досягнень  учнів з фізичної  культури в загальноосвітніх школах району»,  прийняти  до відома.

 2. Завідувачу комунальною установою БРМК Король О.Є. взяти під контроль:

    1) хід підготовки збірних команд з видів спорту для  участі в Спортивних іграх учнівської молоді Тернопільщини;

    2) виконання наказу відділу освіти від 20.03.2006 р. № 94 «Про забезпечення обсягу рухової активності школярів».

3. Керівникам освітніх закладів:

    1) створити умови :

           - для фізичного виховання дітей дошкільного та шкільного віку, учнів,  що мають відхилення у стані здоров’я.

           - проведення  моніторингу стану здоров’я школярів, та розподілу їх на  групи для занять фізичною культурою.

    2) оновлювати в освітніх закладах унаочнення  з фізичної культури та спорту з урахуванням національних спортивних досягнень та традицій.

    3) активізувати позакласну та позашкільну роботу з фізичного виховання відповідно до Програм з фізичної культури та  Положення  про Спортивні ігри учнівської молоді Борщівщини.

    4) встановити суворий контроль за використанням, утриманням,  збереженням у належному стані матеріально-технічної бази та        дотриманням техніки безпеки на спортивних спорудах.

4 . Підготувати виробничий наказ по відділу освіти.

Лютий 2015р.

5.  Про хід  виконання  даної ухвали  заслухати на колегії  відділу освіти у  жовтні 2015 року.

6.  Контроль   за виконанням ухвали   покласти на головного спеціаліста  відділу освіти Кашубу Г.Т.

 

Заслухавши  та обговоривши  доповідну  записку  « Про стан викладання  та рівень  навчальних досягнень  учнів з математики в  загальноосвітніх  навчальних закладах району» колегія відділу освіти

У Х В А Л Ю Є:

       1. Доповідну записку «Про стан викладання  та рівень навчальних досягнень  учнів з математики в  загальноосвітніх  навчальних закладах району»  прийняти до відома.

      2. Керівникам загальноосвітніх установ:

      1) проаналізувати стан  викладання  та рівень навчальних досягнень   учнів з математики  в кожному навчальному закладі. Періодично заслуховувати   питання   стану   викладання  та рівня навчальних досягнень   учнів   на засіданнях   педагогічних рад;

      2) регулярно   проводити  моніторинг  якості  знань   учнів  з математики, результати якого  висвітлювати в наказі по школі;

      3) з метою підвищення    рівня організації  навчально-виховного процесу   та якості   знань і навичок учнів  з математики   забезпечити   впровадження  у практику   інноваційних освітніх  технологій;

     4)сприяти  зміцненню   навчально-матеріальної бази   кабінетів  математики.

     3. Завідувачу   комунальної установи «Борщівський районний методичний кабінет» (Король О.Є.) :

     1)підготувати проект наказу  по відділу освіти райдержадміністрації «Про стан викладання  та рівень навчальних досягнень  учнів з математики в  загальноосвітніх  навчальних закладах району».

                                                                           до 25.02. 2015р.

     2)вживати  конкретних заходів  з підвищення якості   викладання математики , удосконалення та урізноманітнення   форм методичної роботи з вчителями.

    4. Про хід виконання  даної постанови заслухати  на колегії  відділу освіти в грудні  2015 року.

     5.Контроль за виконанням даної ухвали покласти на головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Паламарчук Л.Л.

 

Заслухавши та обговоривши доповідну записку «Про підсумки роботи із зверненнями громадян у відділі освіти за 2014 рік та забезпечення виконання Закону України «Про звернення громадян», колегія відділу освіти райдержадміністрації.

У Х В А Л Ю Є:

1. Доповідну записку «Про підсумки роботи із зверненнями громадян у відділі освіти за 2014 рік та забезпечення виконання Закону України «Про звернення громадян» прийняти до відома.

2. Працівникам відділу освіти, комунальної установи «Борщівський районний методичний кабінет», централізованої бухгалтерії відділу освіти, групи по централізованому господарському обслуговуванню відділу освіти, керівникам навчально-виховних закладів:

2.1.Забезпечувати неухильне виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», інших нормативно-правових документів, які регулюють роботу із зверненнями громадян.

2.2. Активізувати проведення роз’яснювально-консультативної роботи громадян щодо їх прав, положень, Законів України, постанов Кабінету Міністрів України, наказів МОН України та інших нормативно-правових документів з питань освіти.

2.3. Посилити персональну відповідальність за стан розгляду звернень громадян, практикувати заслуховування звітів з даного питання на засіданнях педагогічних рад.

2.4. Продовжити цілеспрямовану та систематичну роботу щодо впровадження відкритості, прозорості при розгляді звернень громадян, недопущення поверхового, неповного вивчення питань, порушених у заявах та скаргах.

2.5.Спрямувати діяльність на усунення причин, що породжують звернення до вищих інстанцій, вживати конкретних заходів для їх вирішення на місцях.

2.6. Посилити вимоги до якості розгляду звернень громадян, які надійшли. Відповіді надавати заявникам у визначені чинним законодавством терміни, після всебічного, об’єктивного, повного розгляду всіх питань порушених у зверненнях громадян.

2.7. Забезпечити оперативний розгляд звернень громадян, які надходять на телефонну «гарячу лінію».

3. Головному спеціалісту відділу освіти КАШУБІ Галині Теодорівні підготувати відповідний наказ по відділу освіти райдержадміністрації.

4. Контроль за виконанням ухвали покласти на головного спеціаліста відділу освіти КАШУБУ Галину Теодорівну.

 

Переглядів: 784 | Додав: Kas_Vol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Новини освіти
Тернопільщина
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Карта відвідування

Copyright MyCorp © 2024